Zásady ochrany osobních údajů

 

1. Provozovatelem internetových stránek a internetového obchodu je firma VK Fishing s.r.o., se sídlem Hradiště 21, 345 43, Hradiště, IČ0: 08826790.

 

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

a. Veřejné osobní údaje (pouze v sekci Recenze)
křestní jméno, 1. písmeno příjmení

b. Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli (například pro fakturaci)
křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, IČ a DIČ

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek a internetového obchodu firma VK Fishing s.r.o.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@vkfishing.cz

 

Chcete se nás na něco zeptat? Napište nám!

Jméno a příjmení: *
Telefon: *
E-mail: *

Na co se chcete zeptat?


 

Menu

O nás
Návod k použití
E-shop
Kontakty

Informace

Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Reklamace
Mapa stránek

Buďte s námi online

 

 

Akceptujeme elektronické platby

 

Platební brána The PayElektronické platby